Twee personen beschoten bij nieuwe schietpartij Zandvoortse flat

In Zandvoort heeft zaterdagavond een man geschoten op een onbekende man in een flat aan de Keesomstraat. Ook in de richting van een getuige werd een schot gelost. Er raakte niemand gewond. De politie onderzoekt een verband met een eerdere schietpartij in dezelfde straat, twee weken geleden.

Schutter spoorloos

De politie kreeg rond 19.35 een melding van een schietpartij in de Keesomstraat. Een man in een donkerblauwe jas met capuchon en een broek met witte streep zou eerst in de richting van een getuige hebben geschoten. NH Nieuws schrijft dat volgens een getuige de eerste schoten werden gelost op een vrouw die haar hond aan het uitlaten was. Daarna schoot de schutter in de flatgalerij op een andere man. Zowel de schutter als het vermeende slachtoffer gingen er na het schietincident rennend vandoor. Agenten zochten met honden de omgeving af, maar hebben niets gevonden.

Eerdere schietpartij

De politie onderzoekt of er een verband is met een eerdere nachtelijke schietpartij bij de flat op 21 oktober. Ook toen werden meerdere schoten gelost, maar raakte niemand gewond. Wel werden meerdere auto’s geraakt.