Twee vrouwen vast om moord

Maandagavond heeft de politie Rotterdam-Rijnmond twee vrouwen en een man aangehouden in verband met de moord op de 35-jarige Remon Neervoort. Het zijn twee Rotterdamse vrouwen van 43 en 19 jaar en een 28-jarige man uit Spijkenisse. Neervoort verdween op 12 oktober vorig jaar spoorloos. Woensdag 27 februari werd zijn lichaam door een voorbijganger gevonden op het strand van de Noordoever van het Oostvoornse Meer.

De recherche heeft camerabeelden bekeken, verschillende getuigen gehoord en posters en flyers verspreid. Ook het programma Opsporing Verzocht besteedde vorig jaar uitgebreid aandacht aan zijn verdwijning. 

De verdachten werden maandag allen aangehouden in hun woning. De drie verdachten zullen donderdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Overigens heeft de politie de zaak kennelijk nog niet rond. De politie vraagt ook nu nog informatie. Zo wil de recherche in contact komen met mensen die Remon Neervoort op vrijdag 12 oktober 2012 of daarna nog hebben gezien of gesproken? Ook vraagt de politie informatie over de bezigheden van Neervoort en over verdachte activiteiten bij paviljoen De Stormvogel op het strandje bij het Oostvoornse Meer.