Tweede auto bij liquidatie Eindhovenaar (VIDEO)

De politie beschikt over camerabeelden van de auto’s die betrokken waren bij de liquidatie van Dennis Struijk op 31 augustus 2017 in Best. Door de camerabeelden weet de politie dat er minimaal twee daders in een BMW zaten, die vermoedelijk hulp kregen van een tweede auto.

Son

Enkele minuten na de schietpartij vloog er de vluchtauto in brand in het ruim acht kilometer verder gelegen Son. De daders van de moord op Dennis Struijk zijn vermoedelijk na het schieten in deze BMW weggescheurd om hun auto dus daarna in Son te dumpen. Ze zijn bij die rit gefilmd. Iets na de aankomst van de BMW arriveerde een tweede auto. Het duurde even voor de twee auto’s contact maakten in de woonwijk. Toen dat gebeurd was vloog de BMW in brand. Twee daders vluchtten weg, waarschijnlijk naar de andere auto.

Andere BMW

Die uitgebrande BMW blijkt te zijn gestolen op 2 april op de Everdrift in Cuijk. Op de BMW zit toen het originele kenteken 27-XS-ZX. Die platen zijn eraf gehaald, en nooit meer teruggevonden. Toen de auto werd achtergelaten bleek er een nagemaakt kenteken op te zitten: 59-SL-FT, een  kenteken dat bij een soortgelijke BMW hoort.