Derde verdachte Hellevoetsluis aangehouden (UPDATE)

Kort voor de uitzending van Opsporing Verzocht heeft zich een derde verdachte gemeld van de dubbele moord in Hellevoetsluis. Maandag had de politie al een 50-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden, zo is dinsdagmiddag bekendgemaakt.

Dodge

Deze man wordt met drie anderen verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident in Hellevoetsluis op Tweede Kerstdag. Er zijn minimaal vier verdachten in de zaak. Eerder werd een 29-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden en één persoon staat internationaal gesignaleerd. De 29-jarige verdachte (die zichzelf meldde) zou in een Dodge Ram zijn weggereden. De politie zegt nu te willen weten wanneer de auto is geparkeerd en door wie, ook om te bezien of het verhaal van deze verdachte klopt.

Visite

Op Tweede Kerstdag, maandag 26 december, even voor 18.00 uur werden twee mannen neerschoten op de Branding in Hellevoetsluis. Het eerste slachtoffer, de 29-jarige Shurendly Rimon (foto rechts) uit Hellevoetsluis, overleed dezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer, de 22-jarige Rotterdammer Faichel Rimon, stierf later die nacht in het ziekenhuis. De mannen waren op visite in een woning aan de Branding.

Zie voorgaande berichten:

‘Verdachte Kerstmoorden wilde bemiddelen’

Verdachte schietpartij Hellevoetsluis aangehouden

Vluchtauto liquidatie Hellevoetsluis gevonden

‘Dubbele liquidatie vanwege familievete’ (VIDEO)