Tweede wietkwekerij in Kekerdomse zaak

De politie heeft een tweede wietkwekerij aangetroffen in het onderzoek naar de dood van de drie mensen die afgelopen zondag in een huis in het Gelderse Kekerdom zijn gevonden. In de woning van een van de slachtoffers – een 59-jarige agent – heeft de politie eerder al een wietkwekerij aangetroffen. De andere twee slachtoffers die in de woning van de agent werden gevonden, woonden in Millingen aan de Rijn, een dorp naast Kekerdom. Ook daar is nu een wietkwekerij ontdekt door de politie. Zij huurden deze woning van een andere agent van het politiekorps Gelderland-Zuid.

(Foto: woning in Kekerdom)

Het Openbaar Ministerie heeft na overleg met het korps Gelderland-Zuid besloten een zogeheten integriteitsonderzoek te laten doen door de Rijksrecherche in verband met de aangetroffen wietplantages.

De drie dode lichamen werden zondag gevonden in een huis in de Weverstraat in het Gelderse Kekerdom. Het gaat om een 59-jarige Agent, een 47-jarige vrouw en een 50-jarige man. Ze lagen in de woning van de politieman. De vrouw zou de ex-partner zijn van de agent. De politie doet nog volop onderzoek naar de doodsoorzaak van de drie.

In een woning in Millingen aan de Rijn – dorp naast Kekerdom – doet de politie ook nog steeds onderzoek. Daar woonden de 47-jarige vrouw en de 50-jarige man. Zij huurden dat pand van een andere medewerker van het politiekorps Gelderland-Zuid. In deze woning is ook een wietkwekerij aangetroffen. De twee woningen liggen hemelsbreed op ongeveer een kilometer van elkaar.

Het is nog onduidelijk of de politieman die het huis in Millingen verhuurde, op de hoogte was van de kwekerij in het pand.

Lees ook:

Drie doden in Kekerdom (UPDATE)