Vader Sandro weet niet waar hij is (UPDATE)

De vader van de voortvluchtige Sandro Grigolia heeft geen idee waar zijn zoon zit. De politie is op zoek naar zijn zoon wegens de dodelijke overval op juwelier  Stratmann, afgelopen woensdag. Vader Grigolia tegen Crimesite: ‘Mijn zoon is meerderjarig, hij woont hier niet meer’. De geboren Georgiër heeft geen mening over de moord op Stratmann, maar wil wel een verklaring van de politie zodat de woningbouwvereniging de schade kan herstellen die ontstond bij de inval in zijn woning. Interview na de break.

{mp3remote}http://www.crimesite.nl/media/vader_sandro.mp3{/mp3remote}

De moeder van een van de verdachten heeft via de NOS een oproep gedaan aan de overvallers. Ze zegt onder meer geen idee te hebben waar haar zoon is en dat ze zich niet kan voorstellen dat haar zoon de juwelier heeft doodgeschoten. ‘Ik verwacht het niet van hem. Hij is echt een rustige jongen’, zegt de moeder tegenover de NOS.

Ze doet ook een oproep aan haar zoon: ‘Ik wil dat je terugkomt naar hier, naar de politie of naar huis.’ Het hele gesprek is te luisteren op de website van Radio 1.   

De Telegraaf schrijft daarentegen dat de ouders wel degelijk weten waar hun zonen zijn. Ze zouden weigeren de informatie met de politie te delen.