Mogelijk moedermoord in Waalre

De politie heeft donderdagmiddag de bewoner van een woning aan de Ericalaan in Aalst-Waalre aangehouden nadat in het huis een stoffelijk overschot was aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. De politie kreeg eerder op de middag een melding en nam vervolgens een kijkje in de woning.

(foto twitter)

Moeder

Daar werd het stoffelijk overschot aangetroffen. Omstanders melden aan Omroep Brabant dat er in het huis een moeder en haar zoon samenwoonden. Wie het slachtoffer is maakte de politie niet bekend maar bevestigde wel dat het een bewoner van het huis was. Een bezoeker die aanbelde bij het huis belde donderdagmiddag de politie omdat er niet open werd gedaan. Het is ook niet duidelijk hoelang het lichaam al in het huis lag.

Koelkasten

Een deel van de Ericalaan is met linten afgesloten geweest voor onderzoek. Er zouden met een hoogwerker twee koelkasten of diepvrieskistjes uit het slaapkamerraam zijn getakeld en afgevoerd in een koelwagen. De mannelijke bewoner is ter plaatse aangehouden. In de woning wordt technisch onderzoek gedaan en er wordt een buurtonderzoek verricht.