Verdachte dubbele moord Venray blijft vrij

Lau G., die wordt verdacht van de moord op Fouad Bendella en Karim Fourkour in Venray, hoeft niet terug in voorlopige hechtenis. Het OM was in beroep gegaan tegen zijn vrijlating eind december, maar de rechtbank in Roermond heeft dat afgewezen. De 23-jarige Bendella en de 19-jarige Fourkour zijn waarschijnlijk vermoord toen zij een wietkwekerij wilden beroven, hun lichamen zijn nooit gevonden. Het OM heeft aangekondigd opnieuw in beroep te gaan tegen de vrijlating van de verdachte.

G. werd eerder al eens opgepakt in verband met de dubbele moord, maar werd toen ook vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Hij was samen met medeverdachte Geert G. eigenaar van de kwekerij die Bendella en Fourkour wilden beroven. Geert G. werd eerder al vrijgelaten.

Rechercheurs hebben in de woning van de kwekerij een plas bloed bloed en sporen van geweld gevonden. Het gerucht gaat dat Bendella en Fourkour aan de varkens zijn gevoerd. In het onderzoek is onder meer een gierkelder leeggepompt, maar er zijn nooit sporen van de lichamen gevonden.

Lees ook:

Arrestatie dubbele liquidatie Venray

Oude verdachten vast voor dubbele moord

‘Verdachte dubbele moord Venray vrij’

Tweede verdachte dubbele moord Venray vrij