Verdachte moord Düzgün ontkent

De 20-jarige verdachte die donderdagmorgen in Vught werd gearresteerd voor betrokkenheid bij de dood van kickbokser Volkan Düzgün uit Veghel, ontkent ook maar iets met de liquidatie te maken te hebben. Dat heeft zijn advocaat, Erik Thomas, tegenover Crimesite bevestigd. Thomas zegt tevens dat zijn cliënt geen lid is van motorclub Satudarah, zoals andere media beweren.  

Volkan Düzgün (26) werd zaterdagochtend 13 juli dood aangetroffen in een auto bij zijn woning in het Brabantse Veghel. Hij bleek te zijn doodgeschoten.

Donderdagochtend heeft de politie de verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van kickbokser Volkan Düzgün. Volgens Erik Thomas, advocaat van de verdachte, ontkent de 20-jarige man uit Vught dat hij betrokken is geweest bij de moord.

Advocaat Erik Thomas verdedigt regelmatig leden van motorclub Satudarah. Hij is de huisadvocaat van de MC. De 20-jarige verdachte uit Vught zou ook lid zijn van Satudarah volgens De Telegraaf, maar dat is niet waar, zegt Thomas. 'Het is een Molukse jongen uit Vught. Hij heeft wellicht bekenden die lid zijn van de MC, maar hij is zelf geen lid', aldus Erik Thomas.