Verdachte moord Zengin opgepakt in Antwerpen

In Antwerpen heeft de politie dinsdagochtend op verzoek van de recherche in Venlo een verdachte aangehouden van de moord op Kemal Zengin. Eerder werden twee verdachten aangehouden en weer op vrije voeten gesteld.

Klingerbergsingel

De verdachte die nu is gearresteerd is een 33-jarige man uit Den Haag. Hij verbleef in een woning aan de Karel van Overmeirelaan in Antwerpen. De recherche verdenkt hem ervan betrokken te zijn geweest bij het doodschieten van Zengin in de nacht van 21 op 22 augustus 2017, voor diens woning aan de Klingerbergsingel in Blerick. Hij is ook verdacht van de diefstal of heling van de auto die daarbij is gebruikt.

Bestelbusje

Op 16 januari werd een 28-jarige man uit Rotterdam en op maandag 21 januari werd een 27-jarige man uit Rotterdam al aangehouden in het onderzoek. Ze worden eveneens verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van het bestelbusje dat gebruikt is bij het dodelijke schietincident. Ze zitten beide niet meer in voorlopige hechtenis, maar blijven wel verdachten in het lopende onderzoek.