Man verdacht van Zwijndrecht én Helmond

Een 25-jarige man die vrijdag in Den Bosch is aangehouden wordt zowel verdacht van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht, van afgelopen maandag, als van betrokkenheid bij de dood van een jonge vrouw in Helmond. De man is de ex-vriend van de jongste vrouw die in Zwijndrecht om het leven kwam. Er zou een conflict zijn geweest, onder meer over hun kind. Hij zou mogelijk ingeschreven staan op het adres in Helmond waar de dode vrouw werd aangetroffen. 

De politie deed vrijdag tegelijkertijd invallen in Den Bosch en in Helmond. In Helmond trof de politie de dode vrouw aan, een 20-jarige vrouw uit Amsterdam. De politie heeft de doodsoorzaak niet bekend gemaakt, maar vast staat dat de vrouw door geweld om het leven is gekomen.

in een huis in Den Bosch bevond zich de verdachte en een 45-jarige man uit Den Bosch. In dat huis lag ook een pistool. Of de Bosschenaar ook betrokken is bij de moorden is nog onduidelijk.

Bij de schietpartij in Zwijndrecht kwamen maandag 16 mei drie mensen om het leven: een 57-jarige moeder en haar twee dochters van 29 en 23. De 63-jarige vader raakte zwaargewond. Het zou gaan om een familie met een Azerbeidjaanse achtergrond.

Kijk naar het verslag van Omroep Brabant:

{youtube}7lzyalV29uc{/youtube}

Zie ook:

Afrekening Zwijndrecht om ruzie kind? 

Doden na schietpartij in Zwijndrecht