Verdachten schietpartij Sittard op beeld

Twee mannen die ervan verdacht worden dat ze de 37-jarige Frank Maggen een paar dagen voor zijn dood hebben beschoten, staan op beeld. De beelden zijn dinsdagavond uitgezonden in het programma Opsporing Verzocht. Frank Maggen werd op maandag 8 april in zijn woning in Sittard van dichtbij doodgeschoten terwijl hij op de bank lag te slapen. Beeld na de break.

Crimesite meldde al kort na de moord op Frank Maggen dat hij een paar dagen daarvoor ook was beschoten na een ruzie in een café in het plaatsje Nieuwstadt, bij Sittard. De twee mannen die daar vermoedelijk verantwoordelijk voor zijn geweest, staan op beeld van bewakingscamera’s. Die beelden zijn dinsdag uitgezonden in het programma Opsporing Verzocht. Daarop zijn duidelijke kogelinslagen te zien bij een woning.

Na een ruzie op vrijdag 5 april in café ’t Nestje’ aan De Markt in Nieuwstadt, waar Frank Maggen meedeed aan een pokertoernooi, sloeg Frank op de vlucht nadat hij werd beschoten. Twee mannen renden achter hem aan en schoten op het slachtoffer, die twee keer in zijn been werd geraakt.

Drie dagen later, op maandagmorgen 8 april, werd Frank Maggen in zijn woning vermoord terwijl hij op de bank lag te slapen. Het 37-jarige slachtoffer is van dichtbij doodgeschoten.

Hieronder de beelden van de achtervolging en kogelinslagen na de ruzie in het café.

Lees ook:

Dode in Sittard werd eerder beschoten (UPDATE)

{youtube}7_58eHVGVNs{/youtube}