Vermiste man lag dood in brandend chalet

De dode man die vrijdagavond werd gevonden in een brandend chalet op een bungalowpark in Ermelo (Gelderland) is de sinds donderdag vermiste Ton Kuijf uit Amersfoort. Het slachtoffer is volgens de politie vermoedelijk om het leven gebracht. Een 28-jarige vrouw uit Kampen is gearresteerd.

(Foto: vermist.nl)

Bij de politie kwam vrijdagavond rond 21.30 uur de melding binnen over een brand in een chalet aan de Strokel in Ermelo. Daar werd vervolgens een stoffelijk overschot aangetroffen in de woning. Maandag maakte de politie bekend dat het om de 58-jarige Ton Kuijf uit Amersfoort gaat.

Maandagochtend heeft de politie in Brabant een 28-jarige vrouw uit Kampen aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Amersfoorter. Wat de relatie tussen beide personen is, is nog niet duidelijk. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ton Kuijf werd vrijdag als vermist opgegeven. Hij keerde niet terug van een etentje. De auto van de vermiste man is nog niet aangetroffen. Het gaat om een donkerblauwe Audi Q5 met kenteken 1-SZS-62.