Vermiste vrouw is vermoord

De vermiste Claudia Oskam is om het leven gebracht door haar ex-man. Haar stoffelijk overschot is vanavond op zijn aanwijzing gevonden in Zevenbergen. Van Claudia werd sinds afgelopen vrijdag geen teken van leven meer vernomen. Haar voormalige echtgenoot heeft bekend haar om het leven te hebben gebracht. Claudia laat 3 kinderen na.

 

De politie van Roosendaal meldt dat de ex-man van de vrouw heeft bekend haar te hebben gedood. Op zijn aanwijzingen is het lijk van een vrouw gevonden in het water aan de Schansdijk, net buiten Zevenbergen. De politie wacht de officiële identificatie nog af.

De man was al eerder aangehouden. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Getuigen hadden gemeld dat Claudia Oskam vrijdag nog was gezien bij het huis van haar ex-man. Daarna is de vrouw spoorloos verdwenen.

Familie van Claudia vertrouwde het van meet af aan niet. Vandaag werd een grote zoektocht gehouden. De politie zette twintig rechercheurs op de zaak.

Sectie moet nog uitwijzen of het gevonden lichaam daadwerkelijk dat van de vermiste Claudia Oskam is, maar de politie gaat daar vooralsnog wel van uit.

 


View Larger Map