Vermoorde onbekende vrouw vanavond op tv (UPDATE)

De Zeeuwse politie weet nog niks over de identiteit van de vrouw die zaterdag in Westdorpe dood en ontkleed is gevonden. Daarom liet de politie vanavond in het tv-programma Opsporing Verzocht een foto van de vrouw zien. Het gaat om een oudere vrouw met rossig haar.

22 tips

Het lichaam van de vrouw is zaterdag 22 juni rond het middaguur in een weiland aan de Sint Anthoniekade in Westdorpe door een aardappelboer en zijn zoon gevonden. Gezien de verwondingen aan het lichaam gaat de politie uit van een misdrijf. De plaats waar het slachtoffer is aangetroffen ligt ’10 meter’ van de grens met België, verklaart Mireille Aalders, woordvoerder van de Zeeuwse politie tegenover Crimesite. Bij het achterhalen van de identiteit van de vrouw werkt de Zeeuwse politie dan ook nauw samen met de politie in België. ‘De 22 tips die er inmiddels binnen zijn gekomen worden allemaal nagelopen’.

Wietplantage

In Westdorpe is eerder deze maand een wietplantage met 1.270 wietplanten opgerold. ‘Dit wordt uiteraard meegenomen in het onderzoek. Op zit moment weten we nog niks. Misschien heeft die vrouw wel gezegd “ik ben een weekendje weg”.’

Zie ook: Naakte vrouw in weiland door misdrijf om het leven gebracht