VIDEO: Dodelijke vuistslag op beeld

Tijdens een Britse rechtszaak in Leeds zijn beelden getoond van de fatale mishandeling van de 41-jarige Matthew Welford. Het slachtoffer vermoedde dat zijn vrouw een affaire had met de man die de klap uitdeelt. Toen zij op een parkeerplaats de confrontatie met elkaar aangingen, werd het slachtoffer geslagen. Welford overleed acht dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Beelden na de break.

Op de beelden is te zien hoe Matthew Welford (rechts) en zijn belager Alexander Frew (links) een meningsverschil hebben op een parkeerplaats. Vervolgens deelt Frew een dodelijke klap uit.

Volgens de berichtgeving in de Britse media wilde het slachtoffer de verdachte aanspreken omdat hij een affaire met zijn vrouw zou hebben. Door een harde klap op zijn kaak, valt <atthew Welford achterover met zijn hoofd op de stenen. Acht dagen later overlijdt hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Na een rechtszaak van een week in de rechtbank in Leeds, werd de 44-jarige Alexander Frew dinsdag veroordeeld tot een celstraf van 3,5 jaar. Hieronder de beelden van de mishandeling.

{youtube}qiuc2EGDBfE{/youtube}