Video van de week: criminele vrouwen

Dit keer een kleine thema-uitzending in de rubriek Video van de Week. Over het ‘zwakke’ geslacht. Maar deze dames zijn bepaald niet voor de poes. Zo zien we een boze mevrouw die verhaal komt halen bij haar ex. Een vrouw die haar kind mishandelt. En een dronken drama queen die een politieman wil verleiden.

Eerst maar even de blik op de weg. Stomdronken achter het stuur kruipen is niet verstandig. Maar als vrouw kun je dan nog proberen de boete te voorkomen door je charmes in te zetten bij de mannelijke agent. En als die niet wil, dan blijf je gewoon volhouden. Net doen alsof je stapelverliefd bent.

1. I love you, officer

Als de truc uiteindelijk niet blijkt te werken, schopt de vrouw de politieman en zet ze het op een huilen.

2. Buitenvrouw

Rustig boodschappen doen is ook niet meer wat het geweest is. Dat ondervond een Amerikaanse man die met zijn buitenvrouw ging shoppen bij de Wallmart. Zijn boze vrouw achtervolgt hem en stapt de winkel binnen, gewapend met een busje pepperspray. Ze komt verhaal halen bij haar man. Ze schreeuwt ‘come outside, come on out the door‘. De maîtresse is niet van plan om mee naar buiten te komen, maar pakt een lady gun uit haar handtasje…

3. Moederliefde

En tot slot deze. Een moeder uit Maleisië ging anderhalf jaar de gevangenis in voor mishandeling van haar kind. Niet alle moeders houden kennelijk van hun kinderen.