Video van de Week: domme boeven special

Deze week een speciale aflevering over niet al te snuggere criminelen. Een paar scooterdieven die hun lagere school waarschijnlijk niet hebben afgemaakt, een stelletje Mexicaanse bankovervallers met een IQ van onder de 70 en een inbreker met een verstandelijke handicap. Kijken na de break.

Ook in het boevengilde is de intelligentie niet gelijk verdeeld. Zo blijkt maar weer eens uit de beelden die we deze week verzamelden. Zo zagen we een inbreker die veel moeite doet om een raam te forceren, terwijl de garage waar hij probeert in te breken toch wagenwijd open staat. En zo te zien lag er ook geen buit binnen.

1. Domme inbraak

2.Domme bankoverval

In Mexico proberen drie mannen een bank te overvallen. Jammer dat de bewaker simpelweg de glazen deur op slot draait, waardoor de drie de bank niet binnen kunnen. Daar hadden ze even niet op gerekend…

3. Domme scooterdieven

In Rotterdam hangen in het centrum honderden camera’s waarop de politie live meekijkt. Iedere straatcrimineel weet dat je dus moet oppassen wat je doet en als je iets onderneemt, dat je razendsnel moet zijn. Deze scooterdieven hadden dat niet in de gaten.