Vier verdachten moord Visser en Severein

De Spaanse justitie heeft het vooronderzoek naar de moord op volleybalster Ingrid Visser (35) en haar partner Lodewijk Severein (57) afgerond. Vier verdachten worden vervolgd voor betrokkenheid bij de dubbele moord. Dat zijn de voormalige manager Juan Cuenca van de volleybalclub CAV Murcia, zijn vriendin María Rosa V. en de Roemenen Constantín S. en Valentín I. Dat heeft de rechtbank in maandag Murcia bekend gemaakt.

Evedasto L., eigenaar van de volleybalclub waarbij Ingrid Visser tussen 2009 en 2011 speelde, werd door een van de verdachten ook genoemd als betrokkene, maar hij wordt niet vervolgd.

Een andere verdachte is de eigenaar van de boomgaard waard de lichamen van Ingrid Visser en Lodewijk Severein werden gevonden. Die man wordt vervolgd omdat hij de dubbele moord heeft verzwegen.

De twee Nederlanders werden op 26 mei van dit jaar gevonden in een citroenboomgaard in het dorpje Alquerías, vlakbij de Spaanse stad Murcia. Ingrid Visser en Lodewijk Severein waren toen al twee weken vermist. Ze zijn doodgeslagen en bij de boomgaard gedumpt.

Lees ook:

Volleybalmoord: 'Afrikaanse diamanten'

Mobieltjes bewijs dubbelmoord

Diamant, marmer en een dubbele moord

Lees hier alles over deze zaak