Vijftal aangehouden in drugsonderzoek

Vijftal aangehouden in drugsonderzoek

De politie heeft woensdag vijf verdachten aangehouden in een drugsonderzoek. Bij doorzoekingen in Hoek van Holland, ’s-Gravenzande en Vlaardingen zijn harddrugs en grote hoeveelheden contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Dat meldt de politie vrijdag.

Het vijftal wordt verdacht van drugshandel. Het gaat om een 38-jarige vrouw uit ‘s-Gravenzande, een 34-jarige man uit Hoek van Holland en drie Rotterdammers van 22, 19 en 17 jaar.

Onderzoek

De politie deed de afgelopen maanden ‘in samenwerking met diverse partners’ uitgebreid onderzoek en dit leidde woensdag tot de arrestatie van de vijf verdachten. De drie Rotterdammers zijn aangehouden in Naaldwijk, de andere twee verdachten in een woning in Hoek van Holland. De verdachten zitten op dit moment vast.

Doorzoekingen

Op dezelfde dag hebben er doorzoekingen plaatsgevonden in woningen in Hoek van Holland en ’s-Gravenzande en in een bedrijfspand in Vlaardingen. Hierbij zijn harddrugs en grote hoeveelheden contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Om welke harddrugs het gaat en hoeveel er precies is gevonden, meldt de politie niet. Hoeveel cash geld er gevonden is, is evenmin duidelijk. Ook zijn er meerdere voertuigen inbeslaggenomen.