Vincent T. en de prostituee in LA

Vincent T. die afgelopen week tot levenslang werd veroordeeld voor de moord op Joanna Yeates zou een prostituee in de Verenigde Staten hebben willen wurgen tijdens de seks. De Britse krant Daily Star sprak met deze prostituee uit Los Angels, California. T. zou zeker zes hoeren hebben betaald tijdens een verblijf, voor zijn werk, in LA.

Sarah Rayne (22): ‘Hij wilde dat ik speelde dat hij me had verdoofd met een washandje met chloroform zodat hij kon fantaseren dat hij me verkrachtte terwijl ik bewusteloos was. Toen ik zei dat ik dat niet wilde zei hij: laat me dan je keel dichtknijpen terwijl we seks hebben’.

T. zou Rayne hebben meegenomen naar een kamer in een motel. T. zou Rayne inderdaad de keel hebben dichtgeknepen. Daarop begon ze te schreeuwen uit protest. Rayne zegt dat hij daarna zijn geld terug wilde hebben.

‘I told him he could go fuck himself’, zegt Rayne in de Daily Star.

T. kwam in contact met de prostituees in LA via de website 007 Exotic Girls.

T. zou Rayne hebben ingehuurd enkele weken voordat hij een paar dagen voor Kerstmis 2010 Joanna Yeates om het leven bracht.

Sarah Rayne zou tegenover de verslaggeefster van de Daily Star T. onmiddellijk hebben geïdentificeerd.

Toen zei begon te schreeuwen realiseerde T. zich dat dit hoorbaar was voor andere gasten in het propvolle motel, zegt Rayne.

Zie The Daily Star.

Alles over Vincent T.