Vlaamse politici afgeperst met sex-tapes

Een Belgische burgemeester en een Vlaams kamerlid zijn afgeperst met beelden waarop ze sex hebben met een callgirl uit Duffel. Dat bleek gisteren tijdens een rechtszaak in Mechelen. De prostituee in kwestie perste zelf de slachtoffers niet af, maar stapte naar de politie om de daders, die over de sextapes beschikten, te stoppen. Zij worden nu vervolgd.

Camera’s

De 36-jarige callgirl is een alleenstaande moeder met een jong kind. Ze verhuurde zichzelf voor sex in haar appartement. Ze had korte tijd een relatie met een oudere man van 61 jaar, die haar woning opknapte en ‘voor haar veiligheid’ camera’s installeerde. Hij beschikte over de codes om de beelden van de camera’s te downloaden.

Afpersing

Toen de echtgenote van de 61-jarige man erachter kwam wat er gaande was met de callgirl, dwong zij hem de relatie te stoppen en de beelden af te geven. Vervolgens stalkte zijn de callgirl en dreigde ze naaktfoto’s te verspreiden op de creche van haar zoontje. De vrouw zag op de beelden ook dat een burgemeester en een Vlaams parlementslid de prostituee hadden bezocht. Vervolgens werden die door haar man afgeperst en gechanteerd. Wie de politici precies zijn, is volgens Belgische media niet bekend gemaakt. Tegen de man is 5 jaar cel geeist, tegen zijn vrouw 2 jaar.