Vrouw doodgeschoten in hotel langs A4

{jcomments on}Bij een schietpartij in het van der Valk hotel langs de A4 is vanochtend omstreeks half negen een nog onbekende vrouw om het leven gekomen. De schietpartij vond plaats in de lobby van het hotel. Hulpdiensten waaronder het traumateam uit Amsterdam hebben nog getracht de vrouw te reanimeren maar uiteindelijk is zij bezweken aan haar verwondingen. De dader(s) zijn na de schietpartij op de vlucht geslagen. AT5 meldt dat een getuige heeft gezegd dat het slachtoffer een 23-jarige Turkse vrouw zou zijn die zou zijn neergeschoten door een Turkse jongen van ongeveer 22 jaar. De twee zouden ruzie hebben gekregen in het internetcafé.

Bij het onderzoek zal gebruikt gemaakt worden van het uitgebreide cameratoezicht in het hotel, hierop zal waarschijnlijk te zien zijn wie de daders zijn en wat er zich in de hotellobby moet hebben afgespeeld.

Volgens een woordvoerder van het hotel heeft het personeel nog met gevaar voor eigen leven geprobeerd deze schietpartij te voorkomen, wat echter niet is gelukt.

In 2009 heeft zich in hetzelfde hotel ook een schietpartij afgespeelt waarbij een vrouw om het leven kwam, dit bleek na uitgebreid onderzoek een geval van zelfdoding te zijn geweest.