Vrouw doodgestoken in Den Bosch

Een Zweedse vrouw (19) is dinsdagochtend overleden in het ziekenhuis nadat ze in een brandgang in Den Bosch werd gevonden met steekwonden. Ze werd daar rond kwart over acht gevonden. Op straat is een steekwapen gevonden, maar het is niet duidelijk of dat het moordwapen is.

De politie is een technisch onderzoek begonnen. De wijk is daarbij afgezet. Ook wordt er met een politiehelikopter en honden naar de dader gezocht.

Het slachtoffer is waarschijnlijk op familiebezoek geweest – een van de woningen die aan de brandgang waar ze werd gevonden grenst, is van familie van de vrouw. 

Buurtbewoners zeggen dat de vrouw is aangevallen toen ze dat huis verliet. Een getuige die tegenover de brandgang woont, heeft met haar zoontje de steekpartij zien gebeuren.

Een van de buurtbewoners denkt dat het slachtoffer is opgewacht door een jongeman, die ze eerder die ochtend in de buurt zag lopen. Tegen Omroep Brabant heeft ze gezegd dat de man zijn gezicht onder een capuchon heeft verborgen en zenuwachtig heen en weer liep.