Vrouw Klaas Otto aangehouden

Nancy Otto, de vrouw van Klaas, oprichter van motorclub No Surrender, is vanavond aangehouden. De woning van Otto op een woonwagenkamp in Bergen op Zoom wordt opnieuw doorzocht, net als twee andere huizen. De aanhouding van Nancy Otto komt waarschijnlijk voort uit de aangifte van afpersing die een man uit Etten-Leur heeft gedaan. 

Die aangifte vond vorige week plaats, waarna Klaas Otto zelf (net een paar dagen vrij), zijn schoonzoon en ook zijn 21-jarige zoon werden aangehouden.  Nu is dus ook de vrouw van Otto vast gezet.

Janus

De 49-jarige Otto werd een week geleden onder voorwaarden vrijgelaten. Zo mocht hij geen contact hebben met zijn rechterhand en medeverdachte Janus de V. (46). Vrijdag werd hij alweer aangehouden door een AT toen uit videobeelden bleek dat hij in gezelschap verkeerde van onder andere Janus de V. De videobeelden kreeg de politie van de man die stelt dat hij door het gezin Otto is afgeperst. Deze man is een goede bekende van de Otto’s. De ontmoeting tussen de man en de verschillende leden van he gezin Otto vond plaats op een woonwagenkamp in Etten-Leur.

Klaas Otto werd vorig jaar juni ook opgepakt. Hij zou onder meer drie bekenden hebben afgeperst, mishandeld en bedreigd.