Vrouw omgebracht in Bergen op Zoom (UPDATE)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Bergen op Zoom een 25-jarige vrouw in haar woning aan de Goudbaard door geweld om het leven gebracht. Een 4-jarig jongetje bleef achter in het huis. Zaterdagnacht is een 24-jarige verdachte uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij meldde zichzelf bij de politie en zit vast.

Huilen

Omstreeks 01.13 kwam er bij de meldkamer een bericht binnen over een dodelijk geweldsincident in een appartement aan de Goudbaard. Diverse eenheden worden naar het adres toegestuurd. Omdat er geen enkele reactie uit de woning komt proberen agenten de voordeur te forceren. Boven het lawaai uit horen zij ineens een klein kind hard huilen. Het 4-jarige jongetje is nadat de voordeur is opengebroken direct opgevangen en meegenomen naar het bureau.

Getrokken wapens

Agenten gingen met getrokken wapens naar binnen. In de woonkamer lag de zwaar toegetakelde bewoonster die al overleden was. Verder was er niemand meer in de woning. Hoe de vrouw is omgebracht heeft de politie niet bekendgemaakt.

Het onderzoek was zaterdagmiddag nog in volle gang.

Voor het kind is in samenwerking met de spoedzorg Jeugdzorg Brabant onmiddellijk een pleeggezin gezocht die hem verder opvangt.

Partner opgepakt

Zaterdagnacht werd een 24-jarige man uit Bergen op Zoom opgepakt. Hij meldde zichzelf op het politiebureau in de plaats en zit vast. BN De Stem meldt dat volgens een vriend van de familie het zou gaan om de partner van de overleden vrouw. Ze zouden een knipperlichtrelatie hebben gehad. Buren weten volgens de krant te melden dat de verdachte onlangs zou zijn vrijgekomen.