Vrouw bij seksspel in vagina geschoten

Tijdens een uit de hand gelopen seksspel in een hotel in het Engelse Stockton is een 46-jarige vrouw in haar vagina geschoten. De vrouw overleefde het voorval dat op 31 januari van dit jaar plaatsvond. De dader, de 47-jarige David Andrew Jeffers (foto), werd afgelopen week veroordeeld tot tien jaar cel. 

De rechtbank vond dat er geen sprake was van opzet. Jeffers verklaarde dat het wapen per ongeluk af ging.

Onder invloed

De twee hadden elkaar de dag voor het incident leren kennen en waren tijdens het seksspel in de hotelkamer onder invloed van cocaïne en alcohol. De twee fantaseerden hoe het zou zijn om een vuurwapen bij de vrouw in te brengen en zette deze fantasie om in werkelijkheid. Daarop ging het hagelgeweer per abuis af. De vrouw werd onder andere geraakt in haar blaas, vagina en urinebuis.

Jeffers raakte naar eigen zeggen in paniek en belde in plaats van het algemene alarmnummer de receptie van het hotel. Hij vertelde de receptionist dat er met spoed medische hulp nodig was. Daarop ontvluchtte Jeffers het hotel. Het geweer nam hij mee en dumpte hij ergens in een vuilnisbak in Stockton. Vervolgens reisde hij naar zijn woonplaats Leeds. Hij werd gezien op camerabeelden.

Plas met bloed

De receptionist trof de vrouw aan in een plas van bloed. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar ze verschillende operaties onderging. Tegenover de dokters verklaarde de vrouw later dat Jeffers haar had willen vermoorden. Ze bestempelde hem als een ‘slechte man’.

Na zijn vlucht knipte Jeffers zijn haren af en liet hij zijn baard staan. Toch werd hij gepakt. Op zijn telefoon vond de politie berichten over het aanschaffen van een vuurwapen. Het dna van Jeffers werd aangetroffen op een glas in de hotelkamer waar het voorval plaatsvond.

Het slachtoffer zal haar leven de gevolgen ondervinden van haar verwondingen. Ook zal ze nog verschillende operaties moeten ondergaan.