Vrouw in St. Willebrord door misdrijf omgekomen (UPDATE)

In een huis aan de Fazantendonk in Sint Willebrord is vrijdagavond na een melding om ongeveer 22.00 een dode vrouw gevonden. Volgens de politie troffen agenten sporen aan die erop wezen dat er een misdrijf gepleegd was.

In de woning was de vriend (46) van de vrouw aanwezig. Hij is aangehouden omdat hij mogelijk betrokken is bij de dood van de vrouw. Volgens Omroep Brabant hoorden buurtbewoners schoten. Door agenten en ambulancemedewerkers is nog geprobeerd om de vrouw te reanimeren, maar dat is helaas niet meer gelukt.

Door technisch en tactisch rechercheurs is tot diep in de nacht onderzoek gedaan in en om de woning aan de Fazantendonk. Er is een buurtonderzoek gedaan en er zijn van verschillende mensen verklaringen opgenomen. Ook zaterdag wordt er in de buurt nog volop onderzoek gedaan worden door twaalf rechercheurs die met de zaak bezig zijn. Vermoedelijk gaat het rechercheonderzoek nog dagen in beslag nemen. De aangehouden verdachte moet worden gehoord en ook zullen nadere getuigenverklaringen worden opgenomen door de politie.