Weer aanhouding moordzaak Purmerland

Een 24-jarige man heeft zich dinsdag op verzoek van de politie gemeld en is aangehouden voor betrokkenheid bij de drievoudige moord in Purmerland eind 2011. Er zitten nu vijf mensen vast in deze zaak en een verdachte heeft zichzelf in mei van dit jaar door het hoofd geschoten toen een arrestatieteam hem wilde oppakken.

De 24-jarige man zit in alle beperkingen vast. Dat houdt in dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat en voor de rest met niemand. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris. 

Op 20 december 2011 werden Maurice Bouhuijs (40) en Arjan Kools (42) dood gevonden naast hun auto’s in Purmerland. Ze waren doodgeschoten. In januari werd het lichaam van Mohamed Benbouker (34) doodgevonden in het Noordhollandsch Kanaal bij Landsmeer. Hij was 21 december als vermist opgegeven. De drie manen bleken te zijn doodgeschoten.

De drie slachtoffer hadden op 20 december een ontmoeting bij de Kentucky Fried Chicken (KFC) in Amsterdam-West gehad. Het gaat waarschijnlijk om een afrekening in het criminele milieu.

Lees hier alles over de drievoudige moord in Purmerland.