Weer doorzoeking in zaak Andy de Heus

Het onderzoek naar de moord op Andy de Heus is nog altijd niet rond. Dinsdagochtend doorzocht de politie opnieuw een woning van een verdachte vrouw aan de Schaloenstraat te Sittard. De bewoonster van de woning is eind januari aangehouden geweest.

Gehoord

Ze is toen ook gehoord op verdenking van de betrokkenheid bij de vermissing van Andy de Heus. Volgens de politie is de doorzoeking dinsdag gericht op het verkrijgen van meer informatie of bewijsstukken, die een bijdrage kunnen leveren in het onderzoek naar de moord op Andy de Heus. Aanleiding voor de politieactie zijn aanwijzingen in het lopende rechercheonderzoek.

Op zoek

De bewoonster van de woning is niet opnieuw aangehouden, maar blijft voor het onderzoeksteam wel nog verdachte in deze zaak. De politie was tot het middaguur bezig met het onderzoek in en rondom de woning. De politie is ook nog altijd op zoek naar mensen die informatie kunnen geven over de lange tijd vermiste Andy de Heus. In februari van dit jaar werd het lichaam van de vermiste man teruggevonden in Stevensweert.

Er zijn vier verdachten in de zaak.