Wie is de vrouw bij Cuma in de auto?

Wie is de vrouw die op de camerabeelden van een benzinepomp te zien is in de auto van de vermoorde Cuma Pinar? Een dag later is Pinar dood gevonden onder de Brienenoordbrug in Rotterdam. Op zaterdagavond 4 december rond 22.00 sneeuwt het bij de Esso-pomp en de ruiten van de geleende Mercedes van Pinar zijn getint. De vrouw heeft zich, ondanks herhaalde oproepen van de politie in Rotterdam, niet gemeld. De vrouw is één van de laatste personen die Pinar in leven heeft gezien. Werd zij ingezet door de mensen die de garagehouder uit Hoogvliet gingen doden? Opsporing Verzocht vertoont vanavond de beelden.

Nog steeds onderzoeken 20 rechercheurs de moord op de 42-jarige Cuma Pinar uit Hoogvliet. Eerder zijn al verschillende pogingen gedaan om bij het publiek in de Rijnmond informatie los te krijgen. Zo zijn er op verschillende plaatsen in de Rijnmond stoepborden geplaatst. De politie zegt ook veel mensen te hebben gesproken, uitgebreid sporenonderzoek te hebben verricht en veel over het leven van Cuma Pinar in kaart te hebben gebracht.

De uitzending van Opsporing Verzocht is volgens een bron die het onderzoek goed kent een laatste poging.

‘Die vrouw gaat zich niet melden want het lijkt erop dat zij hem heeft meegelokt. Als er niks meer komt gaat de stekker eruit, hoorde ik.’

Cuma Pinar werd zondagmiddag 5 december in een geleende Mercedes SL 500 onder de Van Brienenoordbrug gevonden door een voorbijganger. Hij was door het hoofd en door het hart geschoten.

Pinar is op zaterdag 4 december rond 22.00 uur voor het laatst gezien bij de Esso aan de ’s Gravendijkwal door bekenden. Op camerabeelden is te zien dat naast hem in de auto een vrouw zat.

Lees ook:

Politie zoekt vrouw i.v.m. moord Pinar

Politie vraagt hulp bij gruwelijke moord