Woning Michael P. verzegeld om sporenonderzoek

De politie zegt de woning van de 27-jarige verdachte Michael P. te hebben verzegeld. De politie zegt niet welk bewijs er tegen P. is in de zaak van de verdwijning van Anne Faber. De officier van justitie heeft hem in het onderzoek beperkende maatregelen opgelegd.

Sporenonderzoek

Dat betekent dat P. geen contact met de buitenwereld mag hebben in het belang van het onderzoek, hij mag alleen met zijn advocaat spreken. In datzelfde belang doen politie of justitie geen nadere mededelingen over het onderzoek. De woning van P. bevindt zich in een psychiatrisch centrum in Den Dolder. Er vindt sporenonderzoek plaats in en om het centrum.

Zoektocht

De zoektocht naar Anne Faber gaat dinsdag 10 oktober verder in Den Dolder en Soest. De Mobiele Eenheid zal samen met Defensie, Veteranen, de brandweer, Rode Kruis, BOA’s, vrijwilligers en familie en vrienden het gebied in de omgeving van de Forneselaan en de Dolderseweg, ten noorden van Den Dolder en een gedeelte gemeente Soest, doorzoeken.

De politie zegt nog steeds veel aanbod te krijgen van mensen die willen helpen zoeken maar dat is op dit moment niet nodig omdat er nu voldoende mensen zijn.

Zie ook:

Afpersingen en verkrachtingen door Michael P. (UPDATE)