Zeker 6 schoten op woning Hengelo

Een woning in de Twentse gemeente Hengelo is vannacht rond half vier met zeker 6 kogels beschoten. De bewoner was thuis maar dacht dat hij vuurwerk hoorde en sliep door. De politie is een onderzoek gestart.

Een buurtbewoonster zag een scooter hard wegrijden. De woning is afgezet voor nader onderzoek. De politie houdt een buurtonderzoek.

Getuige

Een buurtbewoonster van de beschoten woning aan de Hegemansweg in Hengelo zag na de schoten vannacht een scooter hard wegrijden, meldt RTV Oost. In eerste instantie dacht ze niet aan pistoolschoten, maar vanochtend werd al snel duidelijk dat dit wel het geval was. De bewoonster dacht dat het ging om vuurwerk of een knalpijp van een scooter. Andere buren gaven aan wel vaker overlast te hebben van het desbetreffende huis, alleen vannacht hebben ze niks gehoord.

Saturdarah

Bij deze schietpartij wordt al snel de link gelegd met een ontplofte handgranaat in het huis van een Saturdarah-lid eergisteren in Enschede. Volgens de naastgelegen buurtbewoonster is dat niet het geval en woont, in zoverre zij weet, geen Saturdarah-lid.