Zes jaar cel voor verkrachter uit Roosendaal

De rechtbank in Antwerpen heeft een 24-jarige man uit Roosendaal veroordeeld tot zes jaar cel. De man heeft in Essen (B) vijf jonge vrouwen in de leeftijd van 15 tot 19 jaar aangerand en verkracht. De meisjes, allen afkomstig uit dezelfde vriendenclub, deden vorig jaar aangifte tegen de man toen hij vast zat voor een drugsdelict. 

Het oudste meisje verklaarde dat zij na het uitgaan met de man, die ook bekend staat als De Afghaan, anaal werd verkracht en tot bloedens toe in haar borst werd gebeten.

Cocktail

Een ander meisje verklaarde tegenover de politie dat ze met de man was uitgegaan in Roosendaal en dat ze onwel was geworden, nadat hij haar op een cocktail had getrakteerd. Ook zij werd verkracht en gebeten.

MDMA

Een jonge vrouw met wie hij een relatie had gehad, verklaarde dat ze de drug MDMA moest nemen en vervolgens misbruikt werd.

Ook minderjarige meisjes werden het slachtoffer. Een meisje van zestien zei dat de man haar overal had betast, toen ze dronken op een bank lag. Hij had andere jongens aangemoedigd om ‘ook eens te komen voelen’. Ze was er uiteindelijk in geslaagd de man weg te duwen. Een 15-jarige vertelde de politie dat ze tot twee maal toe door de man werd aangerand.

Geen relatie

De Roosendaaler erkende dat hij met sommige slachtoffers was uitgegaan en seksuele contacten met hen had gehad, maar dat dit nooit tegen hun zin was gebeurd. Hij vermoedde dat ze tegen hem samenspanden, omdat hij geen relatie met hen wilde.

(Foto Rechtbank Antwerpen)