Zoektocht lichaam bij Hells Angels mislukt

De zoektocht naar een lichaam in een magazijn van de Duitse Hells Angels is mislukt. In totaal heeft de politie bijna zeven weken naar het lichaam gezocht, waarvan werd gedacht dat het in een pand van de Hells Angels is ingemetseld. De Hells Angels die worden verdacht van de moord, zijn weer vrijgelaten.

 

De verdachten werden in mei opgepakt bij een grote politieactie tegen de Hells Angels in Kiel. Daarna werd er op verschillende plekken op het terrein gezocht, maar tevergeefs. Hoewel de aanklager de hechtenis van de verdachten probeerde te verlengen, stemde de rechter daar niet mee in.

De afgelopen maanden keerde de politie het terrein van de Hells Angels in een plaatsje bij Kiel volledig binnenstebuiten. Eerst werd het magazijn ontruimd, de betonnen vloer werd met speciale apperatuur doorzocht en de buitenmuren werden volledig afgebroken. Ook werd er met lijkenhonden gezocht en werd er op verschillende plaatsen op het terrein gegraven. Er zijn geen menselijke resten gevonden.

De politie kreeg verschillende tips dat de vermiste Tekin Bicer door de Hells Angels is vermoord. Hij zou zijn ingemetseld in het pand vanwege een conflict over transacties van een drugsdeal. Voor zijn dood zou hij zijn gemarteld in het magazijn. De getuige verklaarde dat het lichaam werd verborgen in de kelder van het pand. De president van het chapter in Hannover, Frank Hanebuth, zou opdracht hebben gegeven voor de moord. Hanebuth ontkent dat.

Lees ook:

Duitse politie blijft jagen op Hells Angels

Hells Angel beloond voor breken met club

Verbod Hells Angels Duitsland gelekt?