Zoektocht naar Ilham Benchelh levert niks op

De politie heeft het lichaam van Ilham Benchelh niet gevonden. Gisteren startte een zoektocht in en rond een woning in het Groningse Siddeburen, waar de sinds 2010 vermiste vrouw met haar man Kasem M. woonde. Er werd met onder andere een graafmachine gezocht naar haar lichaam.

De politie zocht in mei van dit jaar ook al naar het lichaam toen er nieuwe tips over de zaak waren binnengekomen. Omdat de verdachte kort geleden naar Marokko is vertrokken, was er volgens de politie meer tijd om uitgebreider onderzoek te doen.

Benchelh is sinds januari 2010 vermist. Ze belde ’s avonds nog met een vriendin, maar daarna is niets meer van haar vernomen. De politie hoorde na tien dagen van haar vriendin dat de vrouw was verdwenen. Volgens de politie hadden Benchelh en haar man huwelijksproblemen. Benchelh zou al een afspraak met een advocaat hebben gemaakt om te scheiden.

Kasem M. heeft altijd gezegd dat hij niets met de vermissing van zijn vrouw te maken heeft. Omdat er nooit een lichaam is gevonden, is het moeilijk het bewijs tegen de man rond te krijgen.

Lees ook:

Nieuwe zoekactie zaak Ilham Benchelh

Beloning verdwijningszaak Benchelh