Zoon van vermiste moeder weer vrij

De zoon van de vermiste vrouw die afgelopen donderdag waarschijnlijk in een kist in haar eigen huis in Oirschot, Limburg werd gevonden, is vrijgelaten. Het onderzoek van het NFI is nog niet afgerond, waardoor nog niet is vast komen te staan of de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Tot die tijd wordt de man vrijgelaten.

Vorige week woensdag begon de politie een zoektocht naar de vrouw, nadat iemand had gemeld dat hij of zij zich zorgen maakte over de bejaarde vrouw. Buurtbewoners stelden dat ze al enige jaren niet meer was gezien. De 60-jarige zoon, die in hetzelfde huis woonde als zijn moeder, werd die dag opgepakt omdat hij mogelijk iets te maken had met de verdwijning.

De volgende dag werd een lichaam gevonden in een kist in de woning. De politie gaat ervan uit dat het om het lichaam van de moeder gaat. De kist is donderdag met behulp van de politie door het badkamerraam naar buiten getild. Op die manier zouden de kist en het lichaam het minst beschadigen. Het lijk ligt nu voor onderzoek bij het NFI.