Zwaar huiselijk geweld in Eindhoven

Een ruzie tussen een vader en zijn zoon is zaterdagochtend in Eindhoven flink uit de hand gelopen. De vader is zwaargewond geraakt aan zijn hoofd en is in kritieke maar stabiele toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Zijn zoon is aangehouden en wordt verdacht van poging tot doodslag en zware mishandeling.

Wat er precies is gebeurd in het huis van de zoon en waar de ruzie precies over ging, is nog niet bekend. Duidelijk is er wel geworden dat er in de woning spullen zijn vernield. De eerste melding zou de politie rond 4.45u binnen hebben gekregen. Kort daarna waren niet minder dan tien politiewagens op het adres aanwezig.

Vrouw vlucht

Tijdens de ruzie waren er ook nog een vrouw en een jongetje in het huis. Kort na het begin van de ruzie is de vrouw uit de woning gevlucht. Het kind en de vrouw zijn niet gewond geraakt.

De arts van een ingevlogen traumahelikopter heeft de zwaargewonde man onderzocht. Daarna is de man met de ambulance naar het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Zijn toestand is kritiek maar stabiel, hij is nog niet aanspreekbaar.