Zwaargewonde broer van rapper op eigen kracht naar ziekenhuis

De broer (31) van de 32-jarige Rotterdamse rapper Feis raakte bij de schietpartij in de Nieuwjaarsnacht zwaargewond. Volgens de politie wist hij op eigen kracht naar een ziekenhuis te komen. Bij de arrestatie  van zeven verdachten zijn door agenten schoten gelost.

Kroeg

De broer van het dodelijke slachtoffer verblijft nog steeds in het ziekenhuis. Een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) probeert te reconstrueren wat er die nacht is gebeurd. Vermoedelijk was er voorafgaand aan het schietincident een ruzie in een kroeg aan de Nieuwe Binnenweg. De politie kreeg om 05.15 een melding over een schietincident op straat aan de Nieuwe Binnenweg.

Schoten

De politie had al snel informatie over mogelijke verdachten. Met de “benaderingstechniek gevaarlijke verdachten” (BTGV) hebben agenten op het nabijgelegen Heemraadsplein dezelfde ochtend zeven verdachten aangehouden. Ze hebben daarbij meerdere waarschuwingsschoten gelost.

De verdachten zijn drie vrouwen van respectievelijk 15, 32 en 59 jaar en vier mannen in de leeftijd van 36 tot 45 jaar. Ze komen allemaal uit Rotterdam.

Zie ook:

Rapper Feis doodgeschoten in Rotterdam (VIDEO UPDATE )