Zwangere vrouw gepakt met coke in lichaam

Een 19-jarige Nederlandse vrouw die zwanger bleek te zijn, is woensdag op Schiphol aangehouden omdat ze cocaïne in haar lichaam had. Nadat de vrouw begon te klagen over pijn in haar buik, is ze naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is stabiel en er zijn al enkele vloeibare bollen cocaïne uit haar lichaam aangetroffen.

De pijn in haar buik is mogelijk het gevolg van de inname van de vloeibare bolletjes coke. De 19-jarige vrouw verklaarde eerder tegenover de marechaussee dat ze geen drugs bij zich had. Na de pijnklachten is ze nu onder behandeling in het ziekenhuis.

Eerder deze week overleed een 20-jarige Nederlander in de Dominicaanse Republiek, nadat vermoedelijk een bolletje met cocaïne in zijn lichaam knapte, meldt de marechaussee. 

Vorige week werd met spoed een drugsverdachte vervoerd van Schiphol naar een ziekenhuis in verband met een mogelijk lekkend bolletje. Die verdachte bevindt zich op dit moment nog in het ziekenhuis, onder toezicht van medisch personeel en leden van de koninklijke marechaussee.