Brand in advocatenkantoor Waalre

In advocatenkantoor Custos in Waalre is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. Het kantoor aan de markt is van Marcel Senders, die vorige week door een fietser werd beschoten toen hij in de auto zat. Het kantoor vertegenwoordigde de vermoorde Aran de Jong, die ervan werd verdacht dat hij aan het hoofd van een criminele organisatie stond.

De brandweer had de brand in het Waalre maandagochtend rond vijf uur weer onder controle. Ongeveer een uur daarvoor was de brand uitgebroken. Er wordt nu onderzoek gedaan of de brand is aangestoken.

Om de brandweer te assisteren, waren er politiemensen met kogelvrije vesten aanwezig. Ze onderzoeken of het een actie tegen het advocatenkantoor is geweest. Vorige week werd de advocaat Marcel Senders door een fietser beschoten toen hij vlakbij zijn woning in de auto zat.

De advocaat raakte daarbij niet ernstig gewond. Zijn kantoor vertegenwoordigde de vermoorde Eindhovenaar Aran de Jong, die verdacht werd van leidinggeven aan een criminele (drugs)organisatie.

Lees ook:

Advocaat beschoten in Waalre

Liquidatie Aran de Jong op video