Gevonden lichaamsdelen van Halil Erol

De lichaamsdelen die op 25 januari door wandelaars aan de Zandweg in Wanneperveen (Drenthe) werden gevonden, zijn van de sinds februari 2010 vermiste Halil Erol. Dat heeft dna-onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) uitgewezen. De toen 34-jarige Halil Erol verdween op 6 februari 2010 nadat hij bij zijn ex-vrouw in Steenwijk was vertrokken.

Hij zou die avond rond middernacht het huis van zijn ex-vrouw in Steenwijk hebben verlaten. Ruim een maand later werd zijn auto, een zilvergrijze Deawoo Lanos, brandend aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kerklaan van het Groningse Haren.

Een paar maanden daarna werden de eerste lichaamsdelen van Halil gevonden in het Drenthse Eesveen. Dat was op dinsdag 22 juni 2010 in de Steenwijker AA, net buiten de gemeentegrens van Steenwijkerland. Nu, ruim 2,5 jaar later, zijn dus weer resten van het 34-jarige slachtoffer gevonden.

De hoofdofficier van justitie heeft een beloning uitgeloofd van 15000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte(n).