No Surrender-topman stapt uit de club

Klaas Otto is dinsdagavond uit motorclub No Surrender gestapt. Hij heeft dat aan De Telegraaf laten weten. Otto zegt in een interview met de krant dat hij het zat is dat zijn naam wordt verbonden aan ‘iedere actie door No Surrender’. Hij heeft het aftreden bekendgemaakt tijdens een clubbijeenkomst.

Otto in De Telegraaf:

Voor de buitenwereld draait de club alleen om mij. Waar ik ook kom, voor de media, de overheid en de maatschappij is No Surrender alleen Klaas Otto. Dat hangt me de keel uit en daarom ga ik weg. Heel drastisch ook. Goeie dingen, slechte dingen: ik wil niets meer horen en niet meer op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen binnen No Surrender.

Een jaar gelden werd Otto in het Belgische Poppel neergeschoten. Hij trad toen voor een periode van enkele maanden terug omdat hij met de politie wilde praten. Dat is binnen de motorclub verboden. Vorig jaar juni keerde hij terug.

Vorige week circuleerde het bericht dat in het chalet op woonwagenkamp De Linie in Bergen op Zoom dat was beschoten door een raketwerper een een familielid van Otto zou wonen.

Het afgelopen jaar was Otto nog actief betrokken bij uitbreiding van de MC.

No Surrender opent chapter in Libanon

No Surrender opent chapter in de VS (VIDEO)

No Surrender opent chapter in Denemarken