Prijswinnaars Crime Top 100

Afgelopen week verscheen de Crime Top 100, ons nieuwe boek met de grootste criminelen van Nederland. De lezers van Crimesite bepaalden mede, hoe de lijst eruit kwam te zien: hun stemmen telden voor 50% mee. Onder de deelnemers hebben we 5 boeken verloot.

De prijswinnaars zijn inmiddels bekend en hebben een email gehad. Dus check je mail en reageer met je postadres waarop je het boek wilt ontvangen.

Media-aandacht

In de media, op Facebook en Twitter was veel aandacht voor onze nieuwe uitgave. Zo noemde John van den Heuvel het boek ‘een must voor elke crime-liefhebber’

En ons gesprek over het boek met radio-presentator Edwin Evers werd afgelopen weekend nogmaals uitgezonden in ‘Het Beste van Evers Staat op’.

Er zijn ook mensen verbaasd dat ze er niet in staan. Steve Brown bijvoorbeeld, schreef op zijn weblog dat er 2000 artikelen over hem zijn verschenen in de jaren tachtig en negentig, dat hij ‘supercrimineel’ is genoemd en voor ‘de Bin Laden van de Lage Landen’ is uitgemaakt, maar desondanks niet in de Crime Top 100 voorkomt.  Er is inderdaad niet op Steve gestemd door de lezers van Crimesite. Misschien volgend jaar.

De Crime Top 100 is verkrijgbaar bij AKO, Bruna en alle grote boekhandels in Nederland. Online te bestellen bij o.a. Bol.com.