7 gewonden bij steekpartijen in Almere en R’dam

Vrijdagavond zijn vier mensen gewond geraakt bij een steekpartij in Almere. Diezelfde avond hield de politie drie mannen aan op verdenking van moord danwel doodslag. Ook werden twee personen neergestoken een één slachtoffer geslagen in Rotterdam-Zuid. Ook zij raakten gewond. Een van hen liep een slagaderlijke bloeding op, de man is naar een ziekenhuis gebracht.

Twee van de mannen die opgepakt zijn voor de steekpartij in Almere waren zelf verwond. Ook werden twee gewonde mensen gevonden in een woning in Almere. Het gaat om een man van 26 en een vrouw van 52. Een meisje van 13 dat ook in het huis aanwezig was, is ongedeerd gebleven.

De politie onderzoekt of de man en de vrouw iets te maken hebben met de verwondingen van de twee verdachten. In de auto van de drie verdachten, mannen van 21, 23 en 24 jaar oud, werd een taser gevonden. In het huis waar de steekpartij zich plaatsvond, lag een mes.

De Telegraaf meldt dat omstanders denken dat de steekpartij iets met drugs te maken heeft.

Voor de steekpartij in Rotterdam is nog niemand opgepakt. De politie zoekt naar twee mannen die ervan verdacht worden de slachtoffers te hebben verwond. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding voor het incident is.