Auto beschoten vanuit andere auto in Rotterdam

Auto beschoten vanuit andere auto in Rotterdam

Op de Slinge in Rotterdam-Charlois is zaterdagavond rond 23.20 vanuit een rijdende auto geschoten op een andere auto. Beide voertuigen zijn volgens de politie daarna weggereden. Er raakte niemand gewond.

(Beeld: JBMedia)

Vanaf de Sommelsdijkstraat reden twee auto’s achter elkaar over de Slinge naar de Krabbendijksestraat. De achterste auto zou al rijdend op de voorste auto geschoten hebben. Na onderzoek van agenten werden er meerdere kogelhulzen aangetroffen op het fietspad van de Slinge.

Gecrasht

Even later werd er ook een melding gedaan van een ongeval op de Krabbendijksestraat. Daarbij was een lantaarnpaal en de zijkant van een woning beschadigd geraakt. Mogelijk was één van de betrokken auto’s van de schietpartij ook betrokken bij dit ongeval. Een zwaar beschadigd voertuig, zonder inzittenden, werd iets verderop op de Krabbendijksestraat aangetroffen. Deze auto is voor onderzoek in beslag genomen.

De politie is een onderzoek gestart en meldt dat vooralsnog geen gewonden bekend zijn. Er is nog niemand aangehouden. De aanleiding van het schietincident is nog onduidelijk.