Bob H. wordt vervolgd voor moord

De officier van justitie in Utrecht gaat de 49-jarige Bob H. vervolgen voor moord. Hij is ervan verdacht begin vorige maand zijn levenspartner  Sandra Hazeleger (45) te hebben gedood. Al eerder werd bekend dat H. een bekennende verklaring tegen de politie had afgelegd. De zaak zal voorkomen op 30 augustus.

Sandra Hazeleger was moeder van zijn vier kinderen en een telg van de familie Hazeleger die rijk is geworden met bouwen en vastgoed.

De Telegraaf meldt dat het strafrechtelijk onderzoek al vrijwel is afgerond. Bob H. zou vrijwillig psychologische en psychiatrische onderzoeken ondergaan.

Bob H. heeft Sandra door wurging om het leven gebracht, naar eigen zeggen in een vlaag van verstandsverbijstering. De twee zouden in hun relatie in een periode van grote spanningen zijn beland.

Na zijn daad heeft H. haar als vermist opgegeven. Een gegeven dat zal bijdragen aan de verdenking van moord. Hij heeft ook helpen “zoeken” naar Hazeleger.

Na twee dagen sloeg hij door waarna hij de politie naar de plaats bracht waar haar stoffelijk opverschot is gevonden, in een slootje bij Woudenberg.

De familie Hazeleger heeft zich ontfermd over het lot van de vier kinderen.

‘Bob H. beraamde vlucht met kinderen’

Bob H. liep verwondingen op

Vriend Sandra Hazeleger bekent moord