Colombiaanse politie deelt beelden arrestatie Saïd Razzouki (VIDEO)

De Colombiaanse politie heeft beelden online gezet van de arrestatie van Saïd Razzouki in Colombia. De vermeende rechterhand van de in Dubai opgepakte Ridouan Taghi werd vrijdag opgepakt in Sabaneta, een voorstad van Medellín.

Mitella

Op de videobeelden is te zien hoe leden van een Colombiaanse elite-eenheid het appartementencomplex waar Razzouki zich verschuilde binnenvalt. Na zijn arrestatie wordt hij op een vliegveld strompelend met zijn rechterarm in een mitella weggeleid. Razzouki raakte gewond aan zijn arm toen hij van zijn huurappartement van drie hoog naar beneden sprong. Met zijn hoofd naar beneden probeert Razzouki zijn gezicht voor de camera te verbergen.

Vaste dagen

De Colombiaanse politie maakte maandag bekend dat Saïd Razzouki op vaste dagen zijn appartement verliet. Daarbij was hij altijd maximaal drie uur onderweg. Op een van die uitstapjes kwam hij op de radar van de opsporingsinstanties. Volgens de Colombaanse politie woonde Razzouki in een vervuild en stinkend appartement. Ook vermomde hij zich als een oudere man met grijs haar en een baard.