Ontvoering man in Den Haag mogelijk vergissing (UPDATE)

Ontvoering man in Den Haag mogelijk vergissing (UPDATE)

In Wateringen of Den Haag is zondagmorgen een man ontvoerd. Uit een video die van het slachtoffer is gemaakt, blijkt dat de ontvoering te maken heeft met een verdwenen partij cocaïne. Maar familie van het slachtoffer stelt dat hij helemaal niets met cocaïnehandel te maken heeft. Crimesite en de politie hebben de beelden uit de video gezien. De politie spreekt vooralsnog van ‘een vermissing’.

27 jaar

Een familielid van het slachtoffer sloeg alarm en heeft de politie gewaarschuwd. De politie spreekt van de vermissing van de 27-jarige Lakshan. Hij is sinds omstreeks 10.30 vermist uit Den Haag. Hij is het laatst gezien op de Vigelandstraat in Den Haag waar hij is vertrokken in zijn zwarte Volkswagen Polo met het kenteken X254GJ.

‘Half uur’

Op het filmpje is het slachtoffer geblinddoekt en zittend op een stoel te zien. Er is een stem te horen die zegt dat er ‘een half uur’ tijd is. Er wordt geld geëist en teruggave van een partij cocaïne van meer dan een ton die recent in de haven van Antwerpen zou zijn verdwenen.

De politie zegt niet te kunnen bevestigen dat de persoon die te zien is op het filmpje inderdaad de vermiste man is.