Derde verdachte moord Enschede is jongste zoon

De 30-jarige man die maandagavond als derde verdachte werd gearresteerd voor de viervoudige moord in Enschede is de jongste zoon van de vader die eerder al werd aangehouden. Nu zitten dus de vader en zijn twee zonen vast op verdenking van de moordpartij eerder deze maand waarbij vier mannen om het leven kwamen. 

Volgens RTV Oost komen de verdachten oorspronkelijk uit Servië. De vader, Camil A., zou in zijn geboorteland deel hebben uitgemaakt van een speciale politie-eenheid.

Overlast

De 30-jarige man werd maandagavond als laatste verdachte aangehouden in zijn appartement aan de Grotestraat in Nijverdal. Hij zou in de buurt regelmatig overlast hebben veroorzaakt. Anders dan zijn vader Camil en broer Dejan was hij niet eerder verdachte in de wietzaak waarvoor de twee werden vervolgd. Camil A. werd overigens vrijgesproken, Dejan kreeg een taakstraf van 200 uur. In hun huizen waren 2000 wietplanten gevonden.

Vier slachtoffers

De vier slachtoffers werden op 13 november gevonden in een pand aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede. Het waren  Tuan Nguyen (43),  de eigenaar van het bedrijfspand, de 34-jarige Artur Sargsyan,  Mijkel Akfidan (27), eigenaar van een Mexicaans restaurant in Hengelo en de 62-jarige verkoper van plantenvoeding Max Klaassen uit Arnhem.